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tomokoと湯らり - life in beppu -

Iranian Cooking♪♪

Thank you for joining the Iranian Cooking Class today003.gif
The dishes were so delicious and we all enjoyed it. Thank you Elaheh! You are a wonderful cook049.gif

Today's Recipe: Adaspolo, Kukubadenjan, salad & cocoa dessert
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Friends from Tajikistan, Ethiopia and Iran053.gif

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Friends from Inndonesia, Thailand and Vietnam053.gif

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All the happy faces041.gif

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Salad with lemon & mayonnaise dressing049.gif

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Peace! Peace! Big smile!

特に、ナスのククバデンジャンは絶品049.gif
Especially, Kukubadenjan was delicious!!

是非、食して頂きたいのでレシピを公開します053.gif
Here is the recipe! You really should try!

1. フライパンにサラダ油を熱し、みじん切りにした玉ねぎを入れて強火で炒める。途中にんにくのみじん切りを加えて更に炒める。塩こしょうとターメリックを加えて、中火に落として炒める。
Fry the finely-chopped onion in a frying-pan, then add the finely-chopped garlic and fry more. Add turmeric, salt and pepper, and cook over medium heat.

2. (1)に下ろしたなす(水を絞って)を入れてよく炒める。クミンパウダーを加える。
Add the grated eggplant (squeeze the juice), then add cumin powder.

3. ボールに卵をいれてよく混ぜる。
Beat eggs in a bowl.

4. (2)が冷えたら、(3)の卵に加えてよく混ぜる。
When (2) gets cool, mix with the egg.

5. フライパンに油を敷き、(4)を入れて両面を焼く。
Heat oil on a frying-pan, pour the mixture and fry both sides.

次回、国際料理教室開催は、8月3日(土)11:00amからです!!
どこの国のお料理かはお楽しみに~~~037.gif
by pilates-in-beppu | 2013-06-09 01:56 | 多文化交流-Int'l Exchange